Tuesday, 22 March 2011

broekriem

een minder afgrijselijke bijkomstigheid van het Behoorlijk Ziekzijn, is dat ik intussen al 5 van de overtollige 15 kilo ben kwijtgeraakt... Had het liever op een andere manier gedaan (trots kunnen melden dat ik geheel zelfstandig van de snoep/chocola/lekkere koeken heb kunnen afblijven) maar het feit dat mijn eetlust ver te zoeken is en ik bij zo ongeveer elke inspanning voel dat ik heel snel moet gaan liggen, zijn behulpzaam in het dan toch bereiken van een kleinere broekmaat. Of dit blijvend is (met het terugkomen van die eetlust ga ik misschien wel dozen vol chocola naar binnen werken of elke dag twee room/kersenflappen van de bakker aan de overkant van de school...) is nog af te wachten, maar voorlopig klaag ik er niet over... De broekriem gaat nog een gaatje verder naar binnen...

2 comments:

Elly said...

Zeg kun je wel, haal die foto maar gauw weg! Ik krijg nu al weer zin in zo'n lekker ding, en dan met een kopje thee erbij!
Nu die kilo's eraf houden hé, dat is moeilijk! Straks smaakt alles weer zo lekker! Beterschap Daan! Je zult nog wel moe zijn!

Daniela (Dan) said...

nogal ja... Ga zo weer lekker op de bank hangen en hopen dat de kaboutertjes (zoon Otto) de afwas gaan doen...

Ik hoop ook dat die kiloos eraf blijven, al ken ik mezelf te goed als Eetlust op volle toeren werkt...