Monday, 29 August 2011

foto van de dag

nou, er begint vorm in te komen, hoewel dat lastig te zeggen is na twee keer.

in de Flow van even terug stond iets over 365-dagen-uitdagingen, en er werden allerlei blogs genoemd die er ook een hadden, van het maken van gummetjes tot het haken van granny squares.
en mijn interesse werd gewekt na het lezen van de 365 tips die werden gegeven en ik er de dagelijkse foto in las. Die werd het voor mij.

In de film Smoke met Harvey Keitel (ook genoemd in het artikel - hoe on-origineel kan ik het nog bedenken!?) neemt hij dagelijks een foto vanaf hetzelfde punt, op dezelfde tijd, en hij heeft dus fotoboeken vol met de resultaten ervan. En het heeft wel iets, iets tijdloos, dat vastleggen van eenzelfde plek, met steeds weer andere mensen die voorbij lopen. Het registreren van het voorbij gaan van de tijd...

Maar dat ga ik dus niet doen, dezelfde foto maken elke dag. Nee, het wordt wel een foto van de dag, maar dan elke keer wat anders. Ik ga een poging wagen, zien hoever ik kom voordat het saai wordt...

Hier kan je ze volgen:


nog maar een foto, zomaar, als extraatje:
{er zat een vlek op de lens, vandaar die vreemde mist}

3 comments:

Kati said...

Zit meteen naar de Flow te kijken op mijn salontafel. Even terug? Heb m nét gekocht! Maar ik ben dan ook 3 weken op vakantie geweest, misschien is dat t! :D Maar idd die uitdagingen spraken mij ook aan. Moet t nog uitpluizen, en wat ik al zei, mijn blog is nog uit de lucht, maar komt wel goed denk ik!

xxx Kati

Aline said...

Elke dag een foto is erg leuk om te doen...

Daan (Dan) said...

@ Kati: dan ga je toch op blogspot? veel makkelijker en de visuele kant is heel mooi... (vinnik...)

@ Aline: dagelijkse stok-achter-deur is handig...