Tuesday, 29 November 2011

klaar met klaas...

vanmorgen begon zo mooi - een wandeling in het buitengebied hier, genieten van het prachtigs wat de herfst van de natuur maakt, helemaal alleen, behalve af en toe een wandelaar, met of zonder hond.
Ik wist dat erna de Grote Winkel Ochtend zou beginnen, om dan eindelijk de dingetjes voor Sinterklaas in te slaan, maar ik hoefde er nog even niet aan te denken... Nee, dit was  tijd voor bespiegeling, meditatie, maar dan in beweging.

En nu ben ik thuis.
Klaar met Sinterklaas...
Klaar met winkelen en tassen rondsjouwen en mensen ontwijken en energieën buiten houden, helemaal klaar met het vreselijke geldsmijtfestijn wat het Sinterklaasfeest is geworden... Volgend jaar gaat het anders...


Volgend jaar krijgt Sinterklaas een jaartje vrij van mij...

3 comments:

Mireille said...

Ohhhh ik ben er ook zo klaar mee!
Ben blij dat ik niet de enige ben.
Ook voor ons is dit waarschijnlijk het laatste jaar hoor.
Bah, bah, bah….

Kati said...

Met 2 pubers ben ik al jaren niet meer van de grote zakken met cadeaus. Surprises willen de heren niet.(ergens jammer)Dus ze krijgen 1 iets groter ding, en echt geen duur ding. Wat Sintsnoep erbij, kleinigheidje nog misschien en klaar is Kees, eh Sint. Ik ben toch zeker Sinterklaas niet!

Daan (Dan) said...

@ Mireille: ik ben zo blij dat jongste bijna over het randje van geloven zit - ik bedoel: dan is die onschuldige kindertijd dus voorbij, maar dat is meer wat ik zal missen en niet zij... verder lijkt het me best wel leuk, surprises... (zat te tellen: ik mag al 17 jaar voor Sinterklaas en de Kerstman spelen hier...)

Kati: geen surprises?! maar wel leuk dat je Sint in ere houdt, eigenlijk, en er geen kerst-ding van maakt, omdat dat mode is...